Bemutatkozás, Bán-Kálnai Beáta

2002-óta gyakorlom és lelkesedem a szakmám iránt! Sikerült a szakmával kapcsolatban tapasztalatokat szereznem németországi magángyógytorna rendelőben, a Szent János kórház Sebészeti – és Rehabilitációs Osztályán, és olyan profi gyógytornászoktól tudtam tanulni, mint Németh Katalin és Vavrek Patrícia! Ezúton is köszönöm nekik a lehetőséget!

Minden gondolatommal, cselekedetemmel azon vagyok, hogy a probléma okát megtaláljam és annak, lehetőség szerint végleges megoldására alternatívákat mutassak.
Meggyőződésem, hogy a tünet egy összetett, komplex halmaz eredménye, aminek kezelését is több szinten tartom érdemesnek.

Fontos megtalálni a testen látható fizikai akadályokat, de önmagában azok pontos és precíz tudatos kezelése csak részben oldja meg a problémát. A teljes megoldáshoz ugyanúgy fontos megismerni, és a jelentőségét belátni, a személyiség, és a lelkiállapot betegséget meghatározó szerepének is.

A továbbiakban beszéljenek az eredmények, és a sikerek, hiszen az a legfontosabb kérdés az Ön esetében is, hogy biztos legyen abban, hogy érdemes elkezdenünk együttműködni, az Ön fájdalmainak, problémáinak megszűntetéséért!