Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük Önt a jogyogytorna.hu oldal indulásának alkalmából!

Tanúja lehet, most annak, hogy két szakmájáért rajongó gyógytornász, akik maximálisan a paciens mielőbbi gyógyulását tartják szem előtt, hogyan valósítja meg azt a célját, hogy az emberek többet tudjanak meg a kialakult betegállapotuk okáról, a gyógyulás lehetséges útjairól, a szakszerű és hatékony gyógytorna eredményeiről.

Szeretnénk Önnek pénzt, időt és energiát spórolni azzal, hogy őszinték vagyunk egymáshoz!

Szeretnénk, ha bízna Önmagában és újra jó barátságban lenne magával! Ha megpróbálná megérteni a testét és a lelkét. Szeretnénk, ha minden varázslat és hókuszpókusz nélkül a lényegről tudnánk beszélni.

Nekünk elegünk van abból, hogy az ember figyelmét folyton elterelik önmagáról és külső segítségekre korlátozzák a megoldást. Igen, fontos, hogy az embernek néha tükröt tartsanak, mert nehezen tudja a helyzetét, önmagát elfogulatlanul megítélni. De ne feledjük, hogy az emberi szervezet, a természet egy olyan csodálatos és harmóniában működő alkotás, ami folyton az egyensúlyra törekszik, minden erejével próbál gyógyulni, küzdeni a létezéséért és pusztán, ha ebben – téves információk miatt – nem akadályozzuk, és megértjük, elfogadjuk, szeretjük a működését, akkor már a gyógyuláshoz vezető út lényegi részén túl vagyunk!

A meglévő tünetek leépítése, a megbomlott izomegyensúly helyreállítása felkészült, tapasztalt gyógytornásszal rövid időn belül helyreállítható!

Nincs lehetetlen! Attól, hogy egyelőre még nem tudja elképzelni, és nem látja még, hogy mindez hogyan fog megtörténni, attól még a végeredmény lehetséges!

Adjon megának esélyt és csodálkozni fog, hogy mire képes!!!

Ez a felület azért jött létre, hogy megosszuk egymással a tapasztalatinkat!

Kérdezzen bátran, és biztos lehet abban, hogy az Ön problémájához is úgy állunk hozzá, mint ahogy a szüleim hajdanán az enyémhez! Szerencsére volt előttem példa arról, hogy hogyan kell figyelni és segíteni, ha valóban fontos nekünk a másik és valóban segíteni szeretnénk. Ez a hozzáállás adott nekem biztonságot, és ilyen körülmények között mindig igazi, hosszútávon használható megoldások születtek, ami örömmel tölti el az embert! Ezt kívánom Önnek is!

 

Bán-Kálnai Beáta

Hozzászólás beküldése

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

*
*