Referenciáink

Köszönöm, hogy megosztja a gyógytornámmal kapcsolatos tapasztalatait!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Biztonsági kód
captcha

Referenciák

Megvettem és meg voltam elégedve. Volt már hasonlóban részem, de itt látni illetve érezni lehetett, hogy profi kezek között vagyok. Megfelelő nyújtás illetve bemelegítés után megfelelően meg lettek mozgatva a megfelelő izmaim. Bátran tudom ajánlani mindenkinek aki hasonló problémával küzd.
Profi és jó volt. Tényleg azokat az izmokat erősíti, amelyek a problémás területen vannak. A terem, ahol a kezelés van, jól felszerelt. Megfelelő hőmérsékletű és tiszta.

János


Mindig is picit derékfájós voltam. Évente 2-szer 3-szor biztos beállt a fájdalom, hogy még fekvő helyzetben sem bírtam megmozdulni. A terhességem alatt ez csak fokozódott. Közel 2 éves koráig csattos meitai-ban hordoztam a kisfiamat. A fájdalom viszont odáig fajult, hogy már Sosem múlt el. Tompán mindig érezhető, de olykor egy-egy nyilallással, vagy újabb “beállással” jelzi a bajt. Jártam masszőrhöz, használtam tapaszokat, géleket, szalagokat, amik enyhítették ugyan a fájdalmat, de persze ez nem gyógyulás. Beláttam, hogy nincs más hátra, mint a gyógytorna. Az itt tanult gyakorlatok segítségével végre a gyógyulás útjára léptem. Csak ajánlani tudom! Egyetlen percig se hezitáljon, ha fájdalmai vannak, mert szakértő, profi segítséget kaphat végre! Minden derék és hátfájás egyetlen megoldása és gyógymódja. A többi csak tüneti kezelés. Csak ajánlani tudom! Otthonos környezet, kedves fogadtatás. Szívesen járnék ide rendszeresen.

Márkus Viktoria


A kapcsolat felvétel egyszerű és gyors volt. Nagyon vártam a kezelést, mert nagy fájdalmaim voltak. Nem csalódtam, csak ajánlani tudom másoknak is. A hölgy nagyon kedves és barátságos volt, érthetően magyaráz és segít a tornában, nagy gyakorlata van. Sok tornagyakorlatot ismertem meg, amit otthon is tudok végezni. Örülök, hogy igénybe vettem a szolgáltatást, csak ajánlani tudom. Szükséges, hogy a betegek megismerjék a szakszerű tornagyakorlatokat. Ez fontos a gyógyuláshoz.

Zelenai Andrásné


A kapcsolat felvétel egyszerű és gyors volt. Nagyon vártam, hogy mi fog kiderülni a gerincemről! A hölgy nagyon kedves és barátságos volt, érthetően magyaráz és segít a tornában, nagy gyakorlata van. Nagyon meg vagyok elégedve és a továbbiakban is igénybe veszem a következő konzultációt is. Nagyon ajánlom mindenkinek profi szakember . Gyors és pontos, megkaptam amiért fizettem

Gábor


Beáta nagyon kedves, hozzáértő hölgy. Kaptam sokféle gyakorlatot, amit ott begyakoroltunk. Lerajzolta, leírta, hogy otthon is gyakoroljam. Számos jó tanáccsal is ellátott. Csak ajánlani tudom. Szakértői kezekbe kerül, aki ide elmegy. Kedves, türelmes, hozzáértő.

Jutka


Könnyen ment -telefonon meg tudtam beszélni amit kell. Teljesen segítőkész, csak velem foglalkozott.EZ 10-ből 10es. Mivel évek óta fáj a derekam és a csontkovácsok megoldása is ideig-óráig jó aztán megint probléma van, így nem tüneti kezelést, hanem gyökeres megoldást keresek. A gyakorlatok amiket mutatott jók, csak mivel nem kaptam hozzá videós elérhetőséget, youtube videót, így ami megmaradt fejben kb 10-20% a a gyakorlatoknak, azt tudtam otthon gyakorolni. Ha fáj a hátad, derekad és masszőr-csontkovácsok hada után is ez így van, akkor érdemes jelentkezni. Főleg, mert kapsz megértést az okokról és ezzel már könnyebben tudod, hogyan mit mozgass, erősíts, ami miatt jobb lesz a helyzet. Vigyél magaddal úgy telefont, kamerát…hogy az ott végzett gyakorlatokat fel tudd venni, így nem felejted el otthon mit kell gyakorolni. Bea “beszarás” jó dolgokat mondott az okokról.Tanított gyakorlatokat, amikkel bizonyos izmokat újra összekötött azaz “bemutatta” az agyamnak. Probléma megoldása az,hogy a nem mozgó izmokat feléleszti tornával, a túl begörcsölt izmokat ellazítja.

Sárközy Szabolcs


Az időpont egyeztetés nem ment túl könnyen. Igaz én dolgozó ember vagyok és csak 17 óra után van szabadidőm. Beának biztos sok ügyfele van és ezért nem tud időpontot adni csak nagyon nehezen. Szakemberként a hozzáértése szuper és tényleg szívből ajánlom, főként a minden időbe ráérő embereknek. Én tényleg sajnálom, hogy nem tudok hozzá járni. (Ez az én hibám.) Jó szívvel javaslom. Rugalmas embereknek szívből ajánlom. jó szakember és figyelmes.

Timi


Nagyon kedves, hozzáértő hölggyel ismerkedhettem meg. Kaptam sokféle gyakorlatot, amiknek a végzését meg is tanította nekem. Jólesett az értő figyelme, ahogyan “feltérképezett” és ezek után osztotta ki a számomra megfelelő gyakorlatokat és számos jó tanácsot. Szívből ajánlom, aki szeretné, hogy hozzáértő kezek közé kerüljön :-)

László


Kedves, közvetlen, munkáját értő és szerető szakembert ismertem meg Beátában. Sokkal jobb volt a gyógytorna, mint egy kórház reumatológiáján, ahol volt szerencsém már kipróbálni ilyen szolgáltatást. Újdonságokat hallottam tőle és nagyon hasznos, otthon is végezhető gyakorlatokat tanultam. Ajánlom mindenkinek.

B.Gabriella


48 éves vagyok és kb. 4 éve tudom hogy porckorong sérvem van. A mozgásomban olykor kevésbé olykor nagyon gátol ez a “hiba”. Kerestem a megfelelő gyógytornászt, azzal a céllal, hogy mielőtt rendszeren edzek ( mert ez a terv:) ) előtte “felkészítem” a derekamat az intenzív mozgásra és tanult segítséggel tegyem mindezt. A véletlen és a 90% hozott össze Bán-Kálnai Beátával. Az időpont egyeztetés gördülékenyem ment, a megbeszélés szerinti időpontban a Klinikák mögötti tornateremben találkoztunk először. A terem világos, nagy és jól felszerelt, nagyon kényelmes és teljes mértékben megfelel a tornára. Az foglalkozás 50 percig tartott és tetőtől talpig átmozgatott. Eleinte bemelegítés, majd speciális gyakorlatok következtek. Az egész foglalkozáson csak velem foglalkozott Beáta, minden egyes gyakorlatot felügyelve a legapróbb részletekig. Engem meggyőzött hozzáértése, ezért merem ajánlani mindenkinek akinek derékproblémái vannak.

Bíró Gábor


Néhány hónapja bokatörésem volt. A gipsz levétele után kerestem meg Beát. Egy megfelelő gyógytornászt kerestem, aki rövid időn belül hatékonyan segít helyreállítani a járásomat, a lábam mozgását. A tökéletes szakembert találtam meg benne! Mindig kedves és segítőkész volt, rugalmas hozzáállása és szaktudása sokat segített a gyógyulásban. Nagyon élveztem a gyakorlatokat, az órákat, a bokám hamar megerősödött és gyógyulásnak indult. Bátran ajánlom őt mindenkinek, akinek professzionális szakemberre van szüksége! Nagyon hálás vagyok a segítségéért! :) Köszönöm Bea!

Gabi


“Dani súlyos állapotban, szétroncsolt idegpályákkal a lábaiban, 5 év hason fekvés után került hozzád. Elvesztettük minden reményünket. A “hogyan tovább” és a “mi lesz vele” kavargott a fejemben..kilátástalannak tűnt minden…. De akkor jöttél Te.. talán a sors akarta, hogy találkozzunk. Hiteddel, szaktudásoddal, kitartásoddal és az állandó mosolyoddal erősítettél minket: lábra állítottad Danit. Soha, nem felejtünk el, és kívánjuk hogy rengeteg embernek add vissza a gyógyulásba vetett hitét, az élni akarás örömét … Köszönjük Neked!”

Tünde és Dani


Bea évtizedek óta kínzó makacs lumbágóból gyógyított ki. Már teljesen reményvesztett voltam, azóta lovagolok, átúsztam a Balatont, teljesen egészséges vagyok. Nagyon köszönöm!!!!

Horváth János


2010 nyarán erős derékfájdalmakkal fordultam hozzá segítségért.Az általa előírt és ellenőrzött gyakorlatokkal egy hónap múltán már csak rossz álomnak tűnt a megélt fájdalom. Hozzáértésével. türelmével, kedves és megértő személyiségével elérte, hogy azóta is teljes bizalommal kérek segítséget, ha szükséges.Köszönet érte!

61 éves Zsuzsa nagymama


2007-ben, amikor kiderült, hogy gerincsérvem van, Bea vett a gondjaiba. Elkerülni ugyan nem tudtam a műtétet, de a segítségével és az akkor tanult gyakorlatokkal megúsztam a további komplikációkat és azóta is jól vagyok. Kitartóan, figyelmesen és végtelen türelemmel foglalkozott velem – csak ajánlani tudom mindenkinek

Szederkényiné Horváth Márta


Szia Beus! Régi ismerősök vagyunk, már korábban egy nyki csigolya elmozdulás kikezelése volt szinte tökéletesen a te lelkes odafigyelésednek köszönhetően. Most más bajom van de azt is biztosan rendbe fogod hozni. Az eddigieken és az elkövetkezőket is köszönöm

Angéla


Esettanulmány

Egy 40 év körüli hölgy jelentkezett nálam, akit nyaki porckorongsérve miatt műtétre előjegyeztek. Tünetei: erős szédülés, mindkét karba kisugárzó zsibbadás, gyengeség. A folyamatosan és gyorsan romló állapota miatt már önállóan nem közlekedett, ágynyugalomban várta a műtétet, illetve reménykedett valami más megoldásban. Naponta foglalkoztam vele, és a szédülése és zsibbadás pár alkalom után megszünt, de továbbra is együtt dolgoztunk, hogy stabil legyen az eredmény. Ma már siel, táncol, snowboardozik, sportol, a tünetei megszűntek, az izomegynensúly megtermtésének köszönhetően nem volt szükség műtétre és azóta is aktív életet él!


Esettanulmány 2

Egy 30 év körüli vékony, régen éltornász hölgy jelentkezett nálam ugynevezett TOS szindromával. Tünetei: vízszintesnél magasabbra egyik karját sem tudta emelni, mert rögtön lezsibbadt és erőtlenül esett le a teste mellé. Nem tudott fésülködni, hajatszárítani, teregetni… A Közös munkának köszönhetően a tünetei alkalomról alkalomra csökkentek,és egy hónap múlva, gyakorlatilag tünetmentes lett! Azóta is jól van, panaszmentes, és a karjain nem múlik, hogy mennyi ideig szárítja a haját:)


Esettanulmány 3

50 év körüli férfi érkezett CT felvétellel és kiszakadt gerincsérv diagnózissal. Tünetei: 50m után le kellett ülnie, fogmásás, borotválkozás csak ülve ment a szörnyen erős jobblábba kisugárzó fájdalom miatt. Műtétre előjegyezték volna, de még bízott abban , hogy talán a műtét elkerülhető. 3 hét közös munka után gyakorlatilag tünetmenetes, újra fut, füvetnyír, nincs fájdalma, mindenirányú mozgás fájdalomentes, enyhe zsibbadás maradt a nagylábújjban, aminek a megszüntetése folyamatban van. Gyakorlatilag elkerülete a műtétet,mert a beépített merevítők helyett a saját izmai tartják a testét! Bizonságosan, fájdalommentesen aktív életet él!